Groms Surf

Er NASAs tilbud til junior surferne som vil lidt mere end Junior og familiesurf. Holdet er for juniorer mellem 11 og 17 år, og for dem som er trygge i bølgerne og er klar til at komme ud bag ved og prøve kræfter med lidt større bølger.

Vi er et hold af instruktører der er klar til at hjælpe dig igang med at videreudvikle din surfing, og lære dig at surfe forskellige slags bølger, samt at udnytte pladsen bedre ved at lære dig de grundlæggende manøvre eller “moves” i surfing.

Vi vil så vidt som det er muligt også tage jer med rundt og surfe flere surfspots i Cold hawaii end lige dem der findes i Klitmøller. Så kan i prøve kræfter med andre slags bølger og forhold. 
Det eneste vi kræver af dig er at du kan være fleksibel i din tid, samt at du er klar, når de gode forhold rammer Cold Hawaii, og at du måske har forældre der ind imellem kan hjælpe med lidt kørsel, samt at du selvfølgelig elsker surfing!

For flere spørgsmål så kontakt
Steen Bojsen Jensen
2382 6740
stenlone01@gmail.com

Facebook Posts

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Groups API', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Groups API' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.