Hummerhuset – booking

Daglig drift, meld fra om problemer osv klik her 

 

Lars Gothe  er ham der booker huset 

Vi oplyser at det ikke er muligt at booke huset til private eller erhvervsmæssig formål, som ikke er almen nyttigt for klubbens medlemmer. Er du i tvivl om du retmæssig kan gøre brug af huset, er du velkommen til at kontakte os og spørge.

Tjek kalenderen nederst på siden inden du spørger til en booking

Ønsker du at forespørge på en booking så klik her 

Hummerhuset disponeres af 3 parter: Surfklubben Nasa, Biologisk Forening for Nordvestjylland (BFN) og Thisted kommune

Nasa og BFN har lov til at låne/leje huset ud til foreninger, som har krav på lokale tilskud efter Folkeoplysningsloven. Det vil typisk være foreninger som kajak-klubber, klatreklubber m.v. Vi låner primært huset ud til foreninger, som vi har en relation til.

Vi kan selvfølgelig også bruge huset som medarrangør, for eksempel ved surfstævner, surfcamps og andre aktiviteter som relaterer sig til Nasa eller BFN

Opfylder man ikke det ovenstående, eller er i tvivl om man gør, er det THISTED KOMMUNE man skal kontakte med henblik på lån af huset. For eksempel hvis man ønsker at holde en konference om turisme, hvis man er en uddannelsesinstitution eller lignende. Når/hvis man får lov af Thisted Kommune, booker vi huset for Jer, og I får et nøglekort til adgang på dagen for arrangementet. Dette kan afhentes efter nærmere aftale.