Medlemstyper

Tre typer af Medlemskab

  1. Passiv…200kr
  1. Senior 400kr     Junior 250kr

Forklaring

Passiv medlemskab: pris 200 kroner, kan også sammenlignes med et støttemedlemskab. Medlemskabet giver ikke adgang til klubbens udstyr og man kan heller ikke købe nøglekort til klubhuset . Udover det har man de samme muligheder som almindelige medlemmer , dvs man må være i klubhuset og får indkaldelse til forskellige aktiviteter..

Senior medlemskab og junior medlemskab: pris 400 kr (junior 250) Junior medlemskab er for aldersgruppe 0-18 år og op Senior fra 18 år, det giver adgang til hummerhuset/surfklubben i form af at man kan åbne døren via sin mobil eller nøgle armbånd, man kan benytte sig af omklædning /bad faciliteter og huset i øvrigt samt parkeringspladsen foran hummerhuset. Det er fuldt medlemskab og man har adgang til alle af klubbens aktiviteter(brugerbetaling for aktiviteter vil kunne forekomme), for nye medlemmer har man IKKE mulighed for at låne klubbens udstyr før man ved personlig fremmøde i klubbens åbningstid har aftalt dette eller har deltaget på nogle af de kommende introdage.

Hvis ovenstående virker forvirrende og uklart så kom ned i klubben, vi er der stort set hver Torsdag mellem 19:30 og 21:30 eller skriv til os på surfklubben-nasa@coldhawaii.eu